Бобровська, Софія Михайлівна2024-07-192024-07-192024Бобровська, С. М. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва масла вершкового з м.ч.ж. 72,5 % для оператора ринку ПрАТ "Вімм-Білль-Данн Україна" відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бобровська Софія Михайлівна ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2024. – 166 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44173ukкафедра експертизи харчових продуктівмасло вершковеHACCPсистема управління безпечністюДСТУ ISO 22000:2019Удосконалення системи управління безпечністю виробництва масла вершкового з м.ч.ж. 72,5 % для оператора ринку ПрАТ "Вімм-Білль-Данн Україна" відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019Other