Verchenko, MykhailoTopchiy, Oksana2023-03-212023-03-212022Verchenko, M. The use of vegetable fortifiers in the technology of health-improving products / M. Verchenko, O. Topchiі // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 231https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39249Development of medical and biological requirements for the composition and quality of a specialized product for the prevention of cardiovascular disease was based on the concept of balanced and functional nutrition, physiological needs for nutrients and energy for people prone to cardiovascular disease.Розробка медико-біологічних вимог до складу та якості спеціалізованого продукту для профілактики серцево-судинних захворювань базувалася на концепції збалансованого та функціонального харчування, фізіологічної потреби в харчових речовинах та енергії людей, схильних до серцево-судинних захворювань.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівfunctional nutritionherbal supplementsprevention of cardiovascular diseasesфункціональне харчуваннярослинні збагачувачіпрофілактика серцево-судинних захворюваньThe use of vegetable fortifiers in the technology of health-improving productsThesis