Сутність та систематизація методів встановлення цін в ринкових умовах - Капінус, Лариса Василівна; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2011)
В статті на основі теоретичних досліджень визначено сутність методів встановлення цін в ринкових умовах та запропоновано власну класифікацію методів ціноутворення, яка дає можливість систематизувати методи визначення цін в логічну цілісну систему.

In the article on the basis of theoretical researches essence of methods of establishment of prices is certain in market conditions and own classification of methods of pricing, that gives an opportunity to systematize the methods of determination of prices in the logical integral system is offered.
Keywords: ціна; price; ціноутворення; методи ціноутворення; pricing; methods of pricing; кафедра маркетингу