Аналітичний інструментарій оцінки стратегічного потенціалу підприємства - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2009)
Досліджено аналітичні інструменти оцінки стратегічного потенціалу підприємства. Проведено типологію принципів, концепцій та методів оцінки стратегічного потенціалу підприємства. Обґрунтовано особливості вартісної оцінки стратегічного потенціалу підприємства. The analytic tools for assessing the strategic potential of the enterprise. Held typology principles, concepts and methods of evaluation of the strategic potential of the enterprise. The features of the valuation of the strategic potential of the enterprise.
Keywords: стратегічний потенціал підприємства; витрати виробництва; вартість підприємства; strategic potential; production costs; кафедра економіки і права