Yeremchuk, InnaPushka, OlgaBondar, NataliaKoretska, IrynaMykhailova, Nelia2015-05-252015-05-252014Technology of churned dessert products using puree with fruit and vegetable raw / N. O. Mykhailova, I. Yeremchuk, N. Bondar and other // Modern Technologies in the Food industry. - 2014 : Proceedings of the International Conference : Technica-Info, 2014. – 422 p. - P. 323-329.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20673Due to the rapid development of tourism in Ukraine a good deal of restaurants, hotel and restaurant complexes, wellness centers increase every year. Therefore, expanding of the range of high nutritional value products applies mostly to restaurant institutions. Sweet dessert product with air structure of sambuc type and using of fruit and vegetable puree from natural raw materials was chosen as an object of the research.otherлегкий десертдобавки та цукоротримане яблучне пюреутворення пухкої масипектинсамбуклегкий десертдобавки и сахарполученное яблочное пюреобразование пышной массыsambuclight dessertadditives and sugarresulting applesauceformation of lush weightpectinкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра готельно-ресторанної справиTechnology of churned dessert products using puree with fruit and vegetable rawArticle