Дослідження процесу бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування - Буряк, Ірина; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2014)
Для використання гарбуза, як наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування, раціональними параметрами процеса бланшування є: концентрація цукрового сиропу - 70 %, тривалість взаємодії фаз - 5 хв. To use the pumpkin as a filler in the production of canned baby food, rational blanching process parameters are: concentration of sugar syrup - 70%, duration of interaction phases - 5 min.
Keywords: дитяче харчування; бланшування гарбуза; консерви; preserves; baby foods; blanching pumpkin; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування