Доценко, Віктор ФедоровичПерегуда, Микола АнтоновичІщенко, Тетяна ІванівнаКовбаса, Володимир МиколайовичСнежкін, Юрій ФедоровичХавін, О. О.Качалай, Діана Полікарпівна2013-12-242013-12-241993Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового / В. Ф. Доценко, М. А. Перегуда, Т. І. Іщенко та ін. // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 343.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12469Обґрунтовано доцільність застосування порошку низькокалорійного харчового з бурякового жому при виробництві дієтичних хлібобулочних виробів. The expediency of applying powder of low-calorie eating beet pulp in the manufacture of dietetic bakery products.харчові волокнадієтичні хлібобулочні виробипорошок низькокалорійний харчовийdietary fiberdietary bakery productslow-calorie food powderкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаВиробництво і використання порошку низькокалорійного харчовогоThesis