Точкова, Оксана ВасилівнаМанк, Валерій ВеніаміновичВиговський, Валерій Юрійович2013-01-242013-01-242002Точкова, Оксана Василівна Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом / О. В. Точкова, В. В. Манк, В. Ю. Виговський // Цукор України. - 2002. - № 4. - С. 17-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5570Застосування термообробленого при 500°С глауконіту підвищує і ефективність очищення соків 11 сатурації і відповідно зменшує вміст цукрози у мелясі. Application heat-treated at 500°С of glauconite promotes and efficiency of cleaning of juices of 11 сатурації and accordingly diminishes content of цукрози in molasses.otherкарбонізаціядифузійний сіккольоровістьsaturationdiffusive juicecolouredкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняОчищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом