Спосіб очищення води від мікроорганізмів (Патент на винахід України № 84364) - Українець, Анатолій Іванович; Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Гойко, Ірина Юріївна; Зінюк, Олександр Іванович (My University, 2008)
Спосіб очищення води від мікроорганізмів, у якому обробку води проводять у постійному магнітному полі з напруженістю 7500-10000 Е протягом 10-20 хв., при рН 2-3 в присутності феромагнітних елементів. A process for water purification from microorganisms, in which water treatment is carried out in a constant magnetic field with intensity 7500-10000 E for 10-20 min., at pH 2-3 in the presence of ferromagnetic elements.
Keywords: магнітогідродинамічне перемішування; цементація; магнітне поле; magnetohydrodynamic stirring effect; cementation; magnetic fields; filtration; кафедра технології оздоровчих продуктів