Соціальна спрямованість асортиментної політики підприємств харчової промисловості - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 1995)
Розглянута проблема необхідності забезпечення соціальної орієнтації у визначенні асортименту харчової продукції. Were considered the problem of the need to ensure social orientation in determining the range of food products.
Keywords: соціальна орієнтація; асортиментна політика; асортимент продукції; societal orientation; assortment policy; assortment of products; кафедра маркетингу