Українець, Анатолій ІвановичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГулак, Олена Володимирівна2014-05-312014-05-312008Патент 38092 UA, МПК А23G 9/00 (2006) Склад морозива ацидофільного / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 200808028 ; заявл. 12.06.2008 ; опубл. 25.12.2008, Бюл. № 24, 2008 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14718До складу морозива ацидофільного згідно корисної моделі додатково вносять екстракт гібіскусу, який виступає в якості природного барвника та смако-ароматичного рецептурного компонента. The composition according to acidophilic ice cream useful models additionally make hibiscus extract, which acts as a natural dye and flavoring component prescription.otherморозивоice creamприродні смакові та ароматичні компонентиis natural to taste and aromatic componentsекстракт гібіскусуhibiscus extractкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ацидофільного (Патент України на корисну модель № 38092)Other