Палумяе, АйварДоломакін, Юрій Юрійович2014-05-302014-05-302013Палумяе, А. Пристрій для збивання кондитерської маси / А. Палумяе, Ю. Ю. Доломакін // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : тези 79-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15 - 16 квітня 2013 р. - К. : НУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 80-81https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14683Запропонована конструкція пристрою який може бути використаний в кондитерському виробництві для інтенсифікації технологічного процесу приготування кондитерських мас типу бісквіт. A design of a device that can be used in the confectionery industry for the intensification of the process of preparation of confectionery masses such as biscuit.пристрійзбиваннябісквітdeviceshake upbiscuitкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПристрій для збивання кондитерської масиWorking Paper