Модернізація пластинчастого масловиготовлювача Р3-ОУА1 з збільшенням довговічності - Польовий, Валентин Русланович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2020)
Заміна гвинтового натягувача на гідравлічний та усунення недоліків надає більшу надійність вузла, що дозволяє покращити та полегшити заміну паса, без ризику пошкодити шківи та підшипники

Replacing the screw tensioner with a hydraulic one and eliminating the shortcomings provides greater reliability of the unit, which allows you to improve and facilitate the replacement of the belt, without the risk of damaging pulleys and bearings
Keywords: масловиготовлювач; гвинтовий натягувач; oil producer; screw tensioner; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування