Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна Олегівна2020-12-282020-12-282019Євтушенко, О. В. Аналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик // Харчова промисловість. – 2019. – № 26. – С. 127–132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32412У статті проаналізовано статистичні дані щодо причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період з 2008 р. по 2018 р. Запропоновано профілактичні заходи щодо запобігання виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості. The article analyzes statistics of the causes, consequences and circumstances of industrial injuries in food industry in the period from 2008 to 2018. Preventive measures to prevent occupational injuries in the food industry are proposed.otherхарчова промисловістьтравматизмпричинаподіяfood industryeventinjurycauseкафедра екології та екоменеджментуАналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловостіArticle