Функціональний аспект морфонологічних одиниць - Довгун, Ірина Миколаївна (My University, 2012)
Розглянуто роль функціонального аспекту в дослідженні морфонологічних одиниць, проаналізовані функції морфонологічних чергувань в англійській мові. The role of the functional aspect in the study of morphonological units is described. The functions of morphonological alternations in Modern English are analyzed.
Keywords: морфонологічна одиниця; чергування; морфема; морф; morphonological unit; alternation; morpheme; morph; кафедра іноземних мов професійного спрямування