Естрін, Олексій СергійовичКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122018Естрін, О. С. Удосконалення технології алкогольної продукції / О. С. Естрін, О. В. Кузьмін // Актуальные проблемы современной науки : сборник тезисов научных трудов XХVII Международной научно-практической конференции, 27 февраля 2018 г. - Москва-Астана-Харьков-Вена : Международный научный центр, 2018. – С. 28-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27995Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольної продукції. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic beverages is investigated.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий настійалкогольна продукціяокисно-відновний потенціалантиокислювальна здатністьwater-alcohol infusionalcoholic beveragesredoxantioxidant abilityУдосконалення технології алкогольної продукціїThesis