Удосконалення технології алкогольної продукції - Естрін, Олексій Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2018)
Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольної продукції. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic beverages is investigated.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; водно-спиртовий настій; алкогольна продукція; окисно-відновний потенціал; антиокиснювальна активність; water-alcohol infusion; alcoholic beverages; redox potential; antioxidant activity