Анатолій Кирилович Бабко – гордість вітчизняної науки, видатний український хімік-аналітик - Штокало, Мирослава Йосипівна (My University, 2013)
Анатолій Кирилович Бабко був талановитим вченим, який склав цілу епоху у розвитку світової науки XX ст. по найбільш важливих розділах аналітичної хімії. Anatoly Kirillovych Babko was a talented scientist who made an entire era in development world science of the XX century. on the most important sections of analytical chemistry.
Keywords: наукова школа; біографія; експериментальна діяльність; scientific school; biography; experimental activity; аналітична хімія; analytical chemistry