Підвищення ефективності акціонерних формувань в АПК - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 1996)
Визначено переваги та недоліки акціонерної форми господарювання, проаналізовано ефективність функціонування акціонерних товариств в АПК, обгрунтовано заходи щодо запобігання негативним явищам у процесі акціонування. The advantages and disadvantages of joint-stock form of management, analyzed the performance of the joint stock companies in the agribusiness, justified measures to prevent the negative phenomena in the process of corporatization.
Keywords: акціонери; господарська діяльність; агропромисловий комплекс; акції; приватизація; equity ratio; agriculture; shares; кафедра маркетингу