Інвестиційні ресурси та джерела їх формування - Солодуха, Наталія Валеріївна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Здійснення інвестиційної діяльності на підприємствах характеризується, передусім, розширеним відтворенням основних фондів, що потребує належного ресурсного забезпечення, тобто формування необхідних інвестиційних ресурсів. Функціонування ринкової економічної системи в Україні можливе лише за умови зростання ефективності використання інвестиційних ресурсів у формі фінансових, матеріальних, нематеріальних та трудових. Making an investment in enterprises characterized primarily expanded reproduction of fixed assets, which requires proper resource support, ie the formation of the required investment resources. Functioning market economy in Ukraine is possible only if the increase in effective use of investment resources in the form of financial, material and non-material and labor.
Keywords: інвестиції; ринкова економіка; фінансові інвестиції; конкуренція; investment; market economy; financial investments; competition; кафедра економіки праці та менеджменту