Продовольча безпека: виклики та загрози - Піх, Марія Зіновіївна (My University, 2014)
Удосконалення механізмів підтримки продовольчої безпеки, особливо щодо малозабезпечених верств населення є актуальною проблемою як країн з низьким рівнем економічного розвитку, так і розвинутих країн. Improving support for food security, especially for the poor is an urgent problem as countries with low level of economic development, and developed countries.
Keywords: продовольча безпека; продукти харчування; економічний розвиток; food safety; food; economic development