Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичГулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій Іванович2013-12-102013-12-102001Сінат-Радченко, Д. Є. Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий, А. І. Українець // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. І. - С. 104-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11915Запропоновано формули, якими можна користуватися для визначення коефіцієнта молекулярної дифузії цукрози у соках, сиропах і міжкристальному розчині утфеля першої кристалізації цукробурякового виробництва, у сиропах і міжкристальних розчинах утфелів рафінадної і продуктивної кристалізації (крім останнього) рафінадного виробництва. A formula which can be used to determine the molecular diffusion coefficient of sucrose in juices, syrups and crystal solution between the massecuite first crystallization of sugar production in syrup and crystal solution between the massecuite refining and productive crystallization (except the last) refining production.водний розчинaqueous solutionвміст цукрозиsucrose contentградієнт концентраціїconcentration gradientкафедра теплоенергетики та холодильної технікиКоефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинахArticle