Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМартич, Віталій ВолодимировичСосновський, Іван Миколайович2014-03-052014-03-052013Патент 85614 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Сосновський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201306748 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12953Склад морозива молочного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор та воду. Крім цього він додатково містить інвертний сироп. The composition of ice-cream dairy contains fat dry dairy residue, dairy fat, wheat flour, sugar and water. In addition, he further comprising a syrup.otherморозивоice-creamкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 85614)Other