Писарець, Ольга ПетрівнаНіколаєнко, Юлія ВолодимирівнаПогрибатько, Ніна АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2018-03-122018-03-122015Використання підкислювачів в технології хліба з пшенично-кукурудзяної борошняної суміші / О. Писарець, Ю. Ніколаєнко, Н. Погрибатько, В. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23-24 квіт. 2015 р. : тези доповідей. — К. : НУХТ, 2015. — Ч. 1. — С. 114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26734Досліджено доцільність застосування поряд з заварюванням частини кукурудзяного борошна підкислювачів. Встановлено, що внесення підкислювачів інтенсифікує перебіг мікробіологічних і біохімічних процесів в тісті з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна. The feasibility of acidifiers using along with the brewing of corn flour was analyzed. It was also established that the introduction acidifiers intensifies the course of microbiological and biochemical processes in the dough from a wheat- corn flour mixture.uk-UKпшенично-кукурудзяна борошняна сумішхлібпшеничне борошнокукурудзяне борошнопідкислювачкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпшенично-кукурузная мучная смесьcorn-wheat flour mixturebreadwheat flourcorn flouracidifierВикористання підкислювачів в технології хліба з пшенично-кукурудзяної борошняної сумішіThesis