Желе фруктово-морквяне (Патент на корисну модель № 55072) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Фруктово-морквяне желе, яке включає фруктовий сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: фруктовий сік –31,5-34,5; натуральний морквяний сік–16,3-19,8; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03.
Keywords: лимона кислота; аскорбінова кислота; желе; морквяний сік; фруктовий сік; пектин; citric acid; ascorbic acid; jelly; carrot juice; fruit juice; pectin; кафедра технології консервування