Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЛагода, Володимир АндрійовичКостенко, Єлизавета ЄвгеніївнаЧернявська, Людмила Іванівна2013-09-162013-09-162005Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці / А. О. Шеремет, В. А. Лагода, Є. Є. Костенко, Л. І. Чернявська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 84–88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9686На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра. Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.otherзабарвленістькаламутністьгідролізатспектри світлопоглинанняоптична густинабарвні речовинифільтруванняспектрофотометрcolorturbidityhydrolyzatespectra of light absorptionoptical densitycoloring substancesfiltrationspectrophotometerкафедра харчової хіміїкафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениціArticle