Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-03-132013-03-132006Скорченко, Т. А. Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №2. – С. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6810Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним знежиреним. Наведені переваги отримання сиру кисломолочного сепараторним способом. Представлено хімічний склад сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено вплив масової частки і способу виробництва сиру кисломолочного знежиреного на якість морозива з фруктозою. The technology of ice cream with sweetener - fructose and cheese low fat yogurt. These benefits of getting milk cheese Separator way. Presented by the chemical composition of skim milk cheese. The influence of the mass fraction and mode of production of skim milk cheese for quality ice cream with fructose.uk-UKморозивоice creamсир кисломолочний знежиренийnonfat accid cheeseхарчова і біологічна цінністьfood and biological valueкафедра технології молока і молочних продуктівСир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозиваArticle