Кучерява, Марія Василівна2023-04-252023-04-252023Кучерява, М. В. Обґрунтування використання прянощів в технології хлібобулочних виробів, що впроваджуються на хлібозаводі в м. Вараш Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кучерява Марія Василівна ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2023. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40360otherпрянощім’ята сушенабазилік сушенийцибуля сушенавироби булочнібатон «Пряний пікантний»Kumkayaspicesdried mintdried basildried onionbakery products"Spicy Spicy" loafкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОбґрунтування використання прянощів в технології хлібобулочних виробів, що впроваджуються на хлібозаводі в м. Вараш Рівненської областіOther