Ващенко, Юлія ВолодимирівнаУсатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2018-05-122018-05-122018Ващенко, Ю. Критерії ідентифікації рослинних олій / Ю. Ващенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27383Наведено результати дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників як критерії ідентифікації для рослинних олій. The results of the study of physico-chemical and organoleptic parameters as identification criteria for vegetable oils are presented.uk-UKрослинні оліїvegetable oilsідентифікаціяidentificationжирнокислотний склад тригліцеридівfatty acid composition of triglyceridesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиКритерії ідентифікації рослинних олійThesis