Олабоді, Олена ВячеславівнаФесун, Тетяна Павлівна2021-03-222021-03-222021Організація готельно-ресторанної справи : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді, Т. П. Фесун] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 213 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32930Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, довідкові видання, навчальні видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990-2020 рр. з питань організації готельної та ресторанної справи.otherресторанне господарствосервісетикетготельне господарствобарна справаbar businesshotel industryetiquetteservicerestaurant businessОрганізація готельно-ресторанної справиOther