Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБорисенко, Олена ВікторівнаДоценко, Віктор Федорович2012-09-152012-09-152008https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2589Обґрунтована доцільність використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон для створення функціональних хлібобулочних виробів. Встановлено оптимальні дозування продуктів, запропоновано технологічні прийоми, що забезпечують традиційну якість житньо-пшеничного хліба з концентратами харчових волокон. The practicability using of thin-dispersed concentrates of dietary fiber with the aim of creating functional bakery products has been proved. The optimal dosages of products have been offered. Technological methods which provide the traditional quality of rye-wheat bread with dietary fiber concentrates have been proposed.uk-UKфункціональні хлібобулочні виробиfunctional bakery productsхарчові волокнанадтонке подрібненняdietary fiberultra-thin grindingкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиТеоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хлібаArticle