Технологічна експертиза як запорука якості та безпечності ковбасних виробів - Сокол, Єва Віталіївна; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2025)
Сьогодні в Україні виробляється велика кількість ковбасних виробів, які при недотриманні технології виробництва, санітарних умов на підприємстві, режимів зберігання, транспортування та реалізації можуть становити ризик для здоров’я споживачів. Саме тому ефективно реалізований процес технологічної експертиза є запорукою якості та безпечності ковбасних виробів, що безпосередньо впливає на здоров’я та якість життя споживачів.
Keywords: ковбасні вироби; sausage products; sausage products; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів