Соловйова, Катерина ВолодимирівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-04-272020-04-272020Соловйова, К. Отримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культур / К. Соловйова, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31012Використання шроту насіння олійних культур для збагачення пшеничного хліба дозволяє отримати харчовий продукт з підвищеною харчовою цінністю. The use of meal of oilseeds to enrich the wheat bread makes it possible to obtain a food product with high nutritional value.otherхарчова цінністьоздоровчі продуктинасіння олійних культурnutritional valuehealthy productsoil seedкафедра технології оздоровчих продуктівОтримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культурThesis