Shurda, Daryna2014-06-232014-06-232014Shurda, D. Glasses: types and decoration / D. Shurda // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 326–327.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15467The main purpose of the glass is to reveal aromatics and direct the main flow of wine to the correct areas of language, where the taste buds are responsible for the perception of a mouth feel. With a wrong wine glass base is perceived in a distorted way, and subtle nuances of taste, the so-called crown, is not perceived at all, and the prohibitive cost of collection port as used for a glass of mineral water, turns into an ordinary cheap port.englassbeverageстаканнапійнапитоккафедра іноземних мов професійного спрямуванняGlasses: types and decoration