Спред солодковершковий «Кокосова насолода» (Патент на корисну модель № 77615) - Кійко, Вікторія Вікторівна; Кудінова, Олеся Володимирівна; Ракова, Валентина Петрівна; Кононенко, Ангеліна Олексіївна (My University, 2013)
Солодковершковий спред, що містить вершкове масло, соняшникову олію і емульгатор, який відрізняється тим, що як емульгатор використовують кокосове молоко. Продукт повністю готовий до вживання. Creamy spreads containing butter, sunflower oil, and an emulsifier, characterized in that used as emulsifier coconut milk. The product is ready for use.
Keywords: спред солоковершковий; кокосове молоко; spread; coconut milk; кафедра експертизи харчових продуктів