Дорохович, Антонелла МиколаївнаТарасенко, Ірина ВасилівнаМазуренко, Олександр ГригоровичТарасенко, Сергій Дмитрович2014-06-232014-06-232011Об’ємний та гранулометричний контроль складу транспортованої кондитерської сировини / А. М. Дорохович, І. В. Тарасенко, О. Г. Мазуренко, С. Д. Тарасенко // Сучасні технології і обладнання харчових виробництв : тези доповідей Міжнар. наук.-техн. конф., 29-30 вересня 2011 р., Тернопільський НТУ ім. Пулюя. - Тернопіль, 2011. - С. 204-205.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15464Описані розроблені на основі розвитку теореми Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для динамічного контролю складу та структури харчової хлібної продукції з використанням можливостей роздільного контролю по складових повного електричного опору. Described developed based on the development of Lampard-Thomson theorem capacitive three-pin converters for dynamic control of the composition and structure of food grain production capabilities using separate controls for integral electrical impedance.uk-UKактивний електричний опірємнісна провідністьроздільний контрольactive electrical resistancepermittanceseparated controlкафедра електропостачання і енергоменеджментукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОб’ємний та гранулометричний контроль складу транспортованої кондитерської сировиниThesis