Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2018-09-172018-09-172018Патент 127906UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г.Є., Осьмак Т.Г., Сапіга В.Я. –u 2018 02606; заявл. 15.03.2018; опубл. 27.08.2018, Бюл. № 16, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28152Склад морозива містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну. Додатково містить екстракти кориці, паприки і імбиру. The composition of ice cream contains fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water. Additionally contains extracts of cinnamon, paprika and ginger.uk-UKморозивоiceекстракт прянощівextracts of spicesкорицяcinnamonпаприкаpaprikaімбирgingerкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (патент на корисну модель № 127906)Article