Англійська мова. Навчально-методичний посібник для підготовки до вступного екзамену на ОКР «Магістр» - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2013)
Навчально-методичний посібник розрахований на абітурієнтів, які складатимуть вступний екзамен з англійської мови для навчання за ОПП «магістр» за галузями знань 0305 Економіка та підприємництво, 0306 Менеджмент і адміністрування та напрямами підготовки 6.050101 Комп’ютерні науки, 6.050202 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. Study guide is aimed at university entrants passing English entrance exam for Master’s Degree in occupational domains 0305 Economics and Entrepreneurship, 0306 Management and Administration, 6.050101 Computer Science, 6.050202 Automated and Computer-Integrated Technologies.
Keywords: англійська мова; вступний іспит; магістр; економіка; менеджмент; комп’ютерні науки; entrance examination; master’s degree; university entrant; economics; management; computer science; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації