Миронова, Наталія ГеннадіївнаКовбаса, Володимир МиколайовичСуровцева, Т. А.2014-11-052014-11-051997Миронова, Н. Г. Використання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданків / Н. Г. Миронова, В. М. Ковбаса, Т. А. Суровцева // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18046В тезах описується порівняльний аналіз використання кверцетину і вітамінного преміксу в якості антиоксидантів, які застосовуються в технології виробництва сухих сніданків. В ній повідомляються переваги та недоліки використання даних речовин для подовження терміну зберігання сухих сніданків. The article describes comparative analysis of using quercetin and vitamin premix as antioxidants which are used to produce of dry breakfasts. The article deals with the advantages and disadvantages of these substances for increasing the storage time.uk-UKантиоксидантисухі сніданкитермін зберіганнякверцетинвітамінний премікскафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівantioxidantsdry breakfastsstorage timequercetinvitamin premixВикористання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданківThesis