Особливості винотерапії у СПА-готелях - Заязова, Т. В.; Пересічна, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
Вітчизняна готельна галузь є невід'ємною складовою частиною світового готельного господарства. Такий швидкий темп інтеграції до європейських стандартів пояснюється зручним географічним положенням України, яка розміщена в центрі Європи та, серед іншого, розвитком оздоровчого туризму, який починає набирати оберти.
Keywords: СПА-готель; енотерапія; spa hotel; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу