Штельмах, Валерія ЛеонідівнаКоломієць, Інна АндріївнаНосенко, Володимир ЄрофійовичЛітвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна2018-03-072018-03-072017Застосування нанотехнологій у харчовій промисловості / В. Штельмах, І. Коломієць, В. Є. Носенко, С. І. Літвинчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 348.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26710Покращуючи фізико-хімічні характеристики харчових продуктів, підсилюючи їх корисні властивості, нанотехнології сприяють вирішенню проблеми забезпечення зростаючих потреб людства в якісних продуктах харчування.uk-UKнанотехнологіїнаноматеріалинаночастинкинанотехнологиинаноматериалынаночастицыnanotechnologynanomaterialsnanoparticlesкафедра фізики та професійної безпекиЗастосування нанотехнологій у харчовій промисловостіThesis