Застосування нанотехнологій у харчовій промисловості - Штельмах, Валерія Леонідівна; Коломієць, Інна Андріївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2017)
Покращуючи фізико-хімічні характеристики харчових продуктів, підсилюючи їх корисні властивості, нанотехнології сприяють вирішенню проблеми забезпечення зростаючих потреб людства в якісних продуктах харчування.
Keywords: нанотехнології; наноматеріали; наночастинки; нанотехнологии; наноматериалы; наночастицы; nanotechnology; nanomaterials; nanoparticles; кафедра фізики та професійної безпеки