Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці України - Стеценко, Наталія Олександрівна (Science initiative “Universum”, 2019)
Проведено аналіз сучасних напрямів стратегічної політики Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування. Показано, що уряди відіграють головну роль у формуванні здорового продовольчого середовища. Визначені заходи, за допомогою яких держава може стимулювати споживчий попит на харчові продукти оздоровчого призначення.
Keywords: здоров’я; ВООЗ; харчування; державна політика; оздоровчий харчовий продукт; health; WHO; nutrition; government policy; health food; ВОЗ; кафедра технології оздоровчих продуктів