Стеценко, Наталія Олександрівна2020-01-302020-01-302019Стеценко, Н. О. Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці України / Н. О. Стеценко // Proceedings of VI International scientific conference “Scientific achievements during the rapid technological development”. - December 20, Berlin, tredition GmbH. - 2019. - Р. 195-199.978-3-7482-5424-9https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30553Проведено аналіз сучасних напрямів стратегічної політики Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування. Показано, що уряди відіграють головну роль у формуванні здорового продовольчого середовища. Визначені заходи, за допомогою яких держава може стимулювати споживчий попит на харчові продукти оздоровчого призначення.otherздоров’яВООЗхарчуваннядержавна політикаоздоровчий харчовий продуктhealthWHOnutritiongovernment policyhealth foodВОЗкафедра технології оздоровчих продуктівСтратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці УкраїниThesis