Поцелуйко, Марія ВасилівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2019-05-162019-05-162019Поцелуйко, М. В. Каротиновмісна паста на основ і моркви / М. В. Поцелуйко, Т. М. Левківська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29250В результаті проведених досліджень, була отримана паста з морквяних вичавок. Після пресування морквяної м’язги, отримані вичавки піддавали гідролізу у кислому середовищі та направляли на протирання та концентрування. Така паста відрізняється порівняно високим вмістом каротину, пектинових речовин та цукрів. As a result of the research, carrot extract was obtained. After pressing the carrot husks, the resulting squeeze was subjected to hydrolysis in an acid medium and sent for wiping and concentration. This paste differs in the relatively high content of carotene, pectin substances and sugars.uk-UKморкваcarrotкаротинcaroteneпастаpasteвичавкиhusksгідролізhydrolysisкафедра технології консервуванняКаротиновмісна паста на основ і морквиThesis