Петлицька, Лілія ЮріївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-02-102020-02-102019Петлицька, Л. Ю. Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінності / Л. Ю. Петлицька, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 23–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30740Запропоновано рецептуру кексів підвищеної біологічної цінності з використанням борошна сочевиці та шроту насіння льону. Recipe for high-value cakes with lentil flour and flaxseed meal.otherкексоздоровчі продуктибіологічна цінністьcakehealthy productsbiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінностіThesis