Особливості лікування остеохондрозу за допомогою плавання - Долиніна, Мила Милківна; Лавор, Ніна Леонтіївна (My University, 2019)
Остеохондроз – складне системне захворювання і боротьба з ним повинна бути комплексною і активною. Вона вимагає від людей певних знань, вміння і справжнього бажання бути здоровим. В даний час розкрито багато причин виникнення остеохондрозу, що дозволяє розробляти конкретні практичні рекомендації для лікування і профілактики цього захворювання. Для профілактики остеохондрозу в комплексі лікувальних і профілактичних заходів успішно використовується плавання.Low back pain is a difficult systemic disease and the fight against it must be comprehensive and active. It requires from people certain knowledge, skills and a genuine desire to be healthy. Currently, revealed many of the causes of degenerative disc disease, which allows you to develop specific guidelines for the treatment and prevention of this disease. For the prevention of degenerative disc disease in complex medical and preventive measures has been used successfully.
Keywords: остеохондроз; плавання; osteochondrosis; swimming; кафедра фізичного виховання