Очищення зерна в елеваторі покращує якість борошна - Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна (My University, 2014)
В статті наведено результати досліджень підготовки зерна в елеваторі та вплив додаткового очищення на вихід та якість борошна при сортовому помелі пшениці. Проведено порівняльний аналіз пробних випічок із борошна виробленого із зерна, яке проходило додаткове очищення в елеваторі. In clause results of research of preparation of grain in elevator and influence of additional clearing on an output and quality of a flour are resulted at a high-quality grinding of wheat. The comparative analysis of trial batches from a flour made of grain which passed additional clearing in elevator is lead.
Keywords: очищення; помел; білість; вихід борошна; clearing; output of a flour; whiteness; grinding; кафедра технології зберігання і переробки зерна