Ільчук, Віктор БорисовичХарченко, Євген ІвановичЄремеєва, Олена Анатоліївна2015-09-072015-09-072014Ільчук, В. Б. Очищення зерна в елеваторі покращує якість борошна / В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, О. А. Єремеєва, К. В. Костецька // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10. – С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21607В статті наведено результати досліджень підготовки зерна в елеваторі та вплив додаткового очищення на вихід та якість борошна при сортовому помелі пшениці. Проведено порівняльний аналіз пробних випічок із борошна виробленого із зерна, яке проходило додаткове очищення в елеваторі. In clause results of research of preparation of grain in elevator and influence of additional clearing on an output and quality of a flour are resulted at a high-quality grinding of wheat. The comparative analysis of trial batches from a flour made of grain which passed additional clearing in elevator is lead.otherочищенняпомелбілістьвихід борошнаclearingan output of a flourwhitenessa grindingкафедра технології зберігання і переробки зернаОчищення зерна в елеваторі покращує якість борошнаArticle