Драган, Олена Іванівна2014-07-162014-07-162014Драган, О. І. Забезпечення конкурентоспроможності робітника на ринку праці / О. І. Драган // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. — С. 97-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16160Конкурентоспроможність робітника розглядають як головну складову конкурентоспроможності персоналу, вирішальний чинник конкуренто-спроможності продукції та здатність робітника конкурувати на ринку пра-ці. У системі економічного розвитку відбулася трансформація розуміння місця людини від погляду на неї з позиції робочої сили до розуміння її як людського капіталу.uk-UKконкурентоспроможністьринок праціменеджментконкурентоспособностьрынок трудаменеджментcompetitivenesslabor marketmanagementкафедра економіки праці та менеджментуЗабезпечення конкурентоспроможності робітника на ринку праціThesis