Забезпечення конкурентоспроможності робітника на ринку праці - Драган, Олена Іванівна (My University, 2014)
Конкурентоспроможність робітника розглядають як головну складову конкурентоспроможності персоналу, вирішальний чинник конкуренто-спроможності продукції та здатність робітника конкурувати на ринку пра-ці. У системі економічного розвитку відбулася трансформація розуміння місця людини від погляду на неї з позиції робочої сили до розуміння її як людського капіталу.
Keywords: конкурентоспроможність; ринок праці; менеджмент; конкурентоспособность; рынок труда; менеджмент; competitiveness; labor market; management; кафедра економіки праці та менеджменту