Бойко, Юрій ІвановичЛитвиненко, Олександр АнатолійовичПащенко, Богдан Сергійович2024-03-272024-03-272020Бойко, Ю. І. Підбір оптимальних режимів різання з метою підвищення точності оброблюваних отворів / Ю. І. Бойко, О. А. Литвиненко, Б. С. Пащенко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2020) : матеріали тез доповідей X міжнародної науково-практичної конференції, 29-30 квітня 2020 р., м. Чернігів. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – Т. 1. – С. 134-135https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42315У матеріалі запропоноване імітаційне моделювання тапроведений комп’ютерний аналіз дозволяють здійснити підбір оптимальних режимів оброблення різанням, що дозволяє підвищити точність оброблення та досягти високої якості поверхні готового виробу.The proposed simulation modeling and computer analysis allow for the selection of optimal cutting modes, which allows for increased machining accuracy and high surface quality of the finished product in this article.ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівпідбір оптимальних режимів різанняпідвищення точності оброблюваних отворівгалузеве машинобудуванняdepartment of foodstuff expertiseselection of optimal cutting modesimproving the accuracy of machined holesindustrial engineeringПідбір оптимальних режимів різання з метою підвищення точності оброблюваних отворівAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-8972-7446https://orcid.org/0000-0001-8975-2265https://orcid.org/0000-0002-9623-9061