Підбір оптимальних режимів різання з метою підвищення точності оброблюваних отворів - Бойко, Юрій Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2020)
У матеріалі запропоноване імітаційне моделювання тапроведений комп’ютерний аналіз дозволяють здійснити підбір оптимальних режимів оброблення різанням, що дозволяє підвищити точність оброблення та досягти високої якості поверхні готового виробу.

The proposed simulation modeling and computer analysis allow for the selection of optimal cutting modes, which allows for increased machining accuracy and high surface quality of the finished product in this article.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; підбір оптимальних режимів різання; підвищення точності оброблюваних отворів; галузеве машинобудування; department of foodstuff expertise; selection of optimal cutting modes; improving the accuracy of machined holes; industrial engineering