Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМацько, Любов Михайлівна2013-05-242013-05-242012Поліщук, Г. Є. Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 11 (97). – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7914Вивчено умови проведення деструкції протопектину. Одержано морозиво на основі активованої рослинної сировини без стабілізаторів структури. We study the technological conditions of the protopectin destruction. We got the ice-cream on the basis of activated plant raw material without structure stabilizers.uk-UKпектинові речовиниpectin mattersдеструкція протопектинуdestruction of protopectinморозивоice-creamкафедра технології молока і молочних продуктівАктивація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозиваArticle