Бурченко, Людмила МиколаївнаБілик, Олена Анатоліївна2019-03-212019-03-212018Бурченко, Л. М. Cуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробів / Л. М. Бурченко, О. А. Білик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 6–7 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – С. 69-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28900Встановлено, що у пророщеному зерні сконцентровані цінні поживні речовини і активна енергія, які відновлюють організм людини на клітинному рівні. Оптимальним дозуванням сумішшю пророщених зерен є 10 % до маси борошна у разі використання 15 % рекомендується вносити хлібопекарські поліпшувачі. It has been established that valuable nutrients and active energy are concentrated in germinated grains, which restore the human body at the cellular level. The optimal dosage of the mixture of germinated grains is 10% by weight of flour when using 15%, it is recommended to make baking improvers.uk-UKсуміш пророщених зеренmixture of germinated grainsгеродієтичне харчуванняherodietic nutritionлюди похилого вікуelderlyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСуміш пророщених зерен у технології хлібобулочних виробівThesis