Приходько, Марія Геннадіївна2023-04-202023-04-202023Приходько, М. Г. Проєкт пекарні з впровадженням прискорених технологій виготовлення хлібобулочних виробів у місті Обухів Київської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Приходько Марія Геннадіївна ; наук. керівник Людмила Миколаївна Бурченко. – Київ, 2023. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40305otherхліб «Ситний»булочка «Шкільна»батон «Печерський»тістоприготуванняприскорений спосібротаційні печі Miwe"Sytniy" bread"Skhilna" bun"Pechersky" loafcooking doughaccelerated methodMiwe rotary ovensкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт пекарні з впровадженням прискорених технологій виготовлення хлібобулочних виробів у місті Обухів Київської областіOther